نصب ایزوگام روی دیوار

ایزوگام به عنوان یک عایق رطوبتی کاربردی و بسیار موثر، قابلیت نصب بر روی دیوار را نیز دارد. معمولا فرایند نصب ایزوگام روی دیوار، به دو شکل با داربست و بدون داربست انجام می شود. بیشتر نکات و مراحل در هر دو روش یکسان هستند و برخی از جزئیات هم به شکل متفاوت انجام می شود. به عنوان مثال در هر دو روش باید دیوار کاملا صاف شود و قسمت های انتهایی آن ماهیچه بندی شوند.

چه با داربست و چه بدون داربست،  اجرای ایزوگام روی دیوار باید توسط افرادی انجام شود که مهارت کافی در این زمینه دارند. برای این منظور، شرکت گام گستر از نصاب هایی کمک می گیرد که دارای تجربه بالایی در این حوزه هستند. در ادامه انواع روشهای نصب ایزوگام روی دیوار و نکات مربوط به این فرایند را بیشتر بررسی می کنیم.

۴٫۷/۵ – (۳ امتیاز)

نصب ایزوگام روی دیوار

مزایای نصب ایزوگام روی دیوار

افرادی که ایزوگام را به عنوان عایق رطوبتی برای دیوار ساختمان خود انتخاب می کنند، به خوبی با مزایا و فواید این کار آشنایی دارند. ایزوگام، وزن پایینی دارد و به همین دلیل هم دیوارها به راحتی می توانند وزن آن را تحمل کنند.

نصب این نوع عایق در مقایسه با دیگر عایق های رطوبتی، بسیار راحت تر و سریع تر انجام می شود. از طرفی قیمت ایزوگام هم مناسب است و استحکام و مقاومت بیشتری در برابر تابش آفتاب و گرما و سرما دارد. بنابراین دیرتر خراب می شود و مانع بسیار خوبی برای خروج گرما از محیط و یا نفوذ سرما به ساختمان محسوب می شود.

نصب ایزوگام روی دیوار بدون داربست

گفتیم که نصب ایزوگام روی دیوار، یا با داربست انجام می شود و یا بدون داربست. انتخاب روش، بستگی به ارتفاع دیوار دارد. دیوارهایی که ارتفاع زیادی دارند، باید قبل از داربست کشی شوند تا نصاب بتواند تمام بخش های آن را به خوبی عایق بندی کند. معمولا برای دیوارهای بلندتر از ۳ متر، از داربست استفاده می شود. در دیگر دیوارها که بیشتر شامل دیوار سرویس بهداشتی، آشپزخانه ها و … می شود، لزومی برای استفاده از داربست وجود ندارد.

این کار به روشهای دیگری انجام می شود که خطری برای نصاب نداشته باشد. شرکت گام گستر به عنوان یکی از شعب نمایندگی مجاز نصب ایزوگام، انواع روشهای نصب ایزوگام روی دیوار را به شکل حرفه ای و بدون ایراد، با مناسب ترین قیمت انجام می دهد.

نصب ایزوگام روی دیوار ساختمان بدون داربست

نکات مهم در اجرای ایزوگام روی دیوار

پیش از شروع پروسه نصب ایزوگام روی دیوار، باید چند نکته بسیار مهم را مد نظر قرار داد. نصاب ها موظف هستند که برای تامین امنیت خود و اجرای هرچه بهتر و با کیفیت تر عایق بندی، این نکات را مو به مو اجرا کنند. برخی از مهم ترین نکات نصب ایزوگام روی دیوار عبارت اند از:

  • تامین ایمنی کار با استفاده از تجهیزات ایمن و مستحکم
  • داربست بندی دیوارهای بلندتر از ۳ متر
  • اطمینان از نصب درست داربست
  • استفاده نصاب ها از تجهیزات ایمنی همچون کلاه، دستکش و …
  • عدم اجازه انجام کار به افرادی که قادر به حفظ تعادل خود نیستند
  • حضور حداقل دو نفر و حتی بیشتر در فرایند نصب ایزوگام روی دیوار
  • زیرسازی اصولی و تمیز کردن سطح دیوار پیش از شروع کار
  • اطمینان از نصب درست لایه ها و چسبیدن کامل آنها به دیوار
  • استفاده از ایزوگام های فویل دار برای افزایش زیبایی دیوار

ایزوگام مخصوص دیوار چه ویژگی هایی دارد؟

ایزوگامی که برای عایق بندی دیوارهای ساختمانی استفاده می شود، تفاوت چندانی با سایر انواع ایزوگام ندارد.  این محصول نیز در برندهای مختلف تولید شده است و بسته به بودجه خود، می توانید هریک از این مدل ها را تهیه نمایید. البته این نکته را نباید از قلم انداخت که برخی از ایزوگام های مخصوص دیوار، به صورت رنگی طراحی شده اند.

بعضی از مدل ها یک لایه فویل دارند که حالتی درخشان به سطح دیوار می دهد. اخیرا ایزوگام های طرح دار هم طراحی و تولید شده اند که قیمت بالاتری نسبت به مدل های ساده تر دارند. آنچه اهمیت دارد این است که نصب ایزوگام روی دیوار، به شکل درست، اصولی و حرفه ای انجام شود تا بهترین و ماندگارترین عایق بندی را داشته باشد.

قیمت اجرای ایزوگام روی دیوار

قیمت نصب و اجرای ایزوگام بر روی دیوار چقدر است؟

اگر بخواهیم در مورد مورد هزینه نصب ایزوگام روی دیوار صحبت کنیم، باید به فاکتورهای مختلفی توجه کنیم. اولین و مهم ترین معیار برای تعیین قیمت اجرای ایزوگام روی دیوار، متراژ و ارتفاع آن است. همانطور که در بخش های قبلی هم اشاره کردیم، دیوارهایی با ارتفاع بیشتر از ۳ متر نیاز به داربست کشی دارند. بنابراین باید هزینه اجرای داربست را نیز در نظر داشته باشید.

هرچه مساحت دیوار بیشتر باشد، به مقدار بیشتری ایزوگام نیاز دارد و این خود، هزینه را افزایش می دهد. نوع متریال به کار برده شده، حجم مواد مصرفی، زمان صرف شده برای اجرا و …. دیگر فاکتورهای تاثیرگذار در هزینه نصب ایزوگام روی دیوار هستند.

4.7/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *