جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی

اگر در مورد اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی اطلاعاتی ندارید، ادامه مقاله به شما کمک می کند که با روند انجام این کار آشنا شوید. نصاب ها ممکن است شیوه های مختلفی را برای نصب ایزوگام در سرویس بهداشتی انتخاب کنند. اما بسیاری از جزئیات و نکات مهم، در فرایند نصب مشترک است و تمامی روشها از آنها پیروی می کنند. حتی قیمت عایق بندی سرویس های بهداشتی هم با توجه به مساحت محیطی، میزان مواد مصرف شده و بسیاری عوامل دیگر، متغیر بوده و یکسان نیست.

در ادامه بررسی می کنیم که نحوه اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی چگونه است و چه نکات و جزئیاتی دارد. گفتنی است شرکت گام گستر با بالاترین توان خدماتی و تجهیزاتی، در خدمت مشتریان محترم است تا سرویس بهداشتی و انواع سطوح و مکان ها را به شکل حرفه ای عایق بندی کند.

۳٫۶/۵ – (۸ امتیاز)

اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی

قیمت ایزوگام سرویس بهداشتی

در بخش قبل گفتیم که هزینه نصب و اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی، به فاکتورهای مختلفی وابسته است. نوع و برند این عایق می تواند هزینه نصب آن را کمتر یا بیشتر کند. برخی از ایزوگام ها نیاز به زیرسازی خاصی دارند یا برای نصب آنها باید از ابزار و تجهیزات ویژه ای استفاده شود یا ممکن است فرایند چسباندن آنها روی سطوح، زمان بر باشد.

عامل بعدی، متراژ فضایی است که قرار است عایق بندی شود. طبیعتا هرقدر که متراژ فضا بیشتر باشد، به میزان بیشتری ایزوگام نیاز دارد. همین مسئله باعث افزایش قیمت ایزوگام سرویس بهداشتی و بالارفتن هزینه نصب و اجرای ایزوگام می شود. البته این مسئله به نصاب هم بستگی دارد. برخی از نصاب های حرفه ای ایزوگام، هزینه بیشتری بابت انجام این کار دریافت می کنند و در قبال آن، کیفیت عملکرد و ماندگاری کار را تضمین می نمایند.

قيمت ايزوگام سرويس بهداشتي

نکات مهم پیش از نصب ایزوگام سرویس بهداشتی

قبل از اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی، بسیار مهم است که نصاب به موارد زیر توجه کند تا عایق کشی، نتیجه مطلوب تری داشته باشد:

  1. بعد از این که بنا کف سرویس را سیمان کاری کرد و سیمان کاملا خشک شد، لازم است که بروش های اضافه لوله فاضلاب را با کف، کاملا هم سطح و تراز کند.
  2. لوله های سرویس فرنگی نباید هم سطح شود.
  3. برای این که ایزوگام بهتر و راحت تر روی سطح بچسبد، بهتر است که کف سیمان شده، قیراندود شود.
  4. مانند ایزوگام پشت بام، پیش از عایق بندی سرویس بهداشتی هم لازم است که زیر کار، کاملا خشک شده و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشد.

چرا باید سرویس بهداشتی را ایزوگام کرد؟

شاید برایتان سوال باشد که اصلا چرا باید سرویس بهداشتی را ایزوگام کرد؟ ایزوگام کردن سرویس بهداشتی به دلایل زیر، ضرورت دارد:

جلوگیری از ایجاد قارچ و کپک

مهم ترین دلیل برای ایزوگام کردن سرویس بهداشتی، جلوگیری از ایجاد قارچ و کپک است. بر اثر نشت رطوبت، محیط پر از قارچ و کپک می شود و به دنبال بروز این مشکل، کاشی و سرامیک ها آسیب می بینند. علاوه بر این، امکان ایجاد بیماری های پوستی افزایش پیدامی کند. این در حالی است که تنها با نصب و اجرای ایزوگام در سرویس بهداشتی، می توان جلوی همه این مشکلات را گرفت.

جلوگیری از نشتی حمام و توالت

جلوگیری از نشتی، دلیل دیگر برای اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی است. طبق قانون گرانش ، آب آسانترین و سریعترین مسیر را به سمت پایین پیدا می کند. بنابراین در صورتی که حمام یا توالت ایزوگام نشده باشند، ایجاد شکاف یا ترک در دیوار آنها موجب نشت آب می شود. حتی تصور این وضعیت هم آزار دهنده است؛ بنابراین بهتر است اگر تاکنون این کار را نکرده اید، هرچه زودتر به فکر ایزوگام کردن سرویس بهداشتی منزل خود باشید.

افزایش طول عمر ساختمان

اجرای ایزوگام در سرویس بهداشتی، باعث افزایش طول عمر ساختمان و کاهش خسارات آن می شود. وقتی سقف سرویس بهداشتی به خوبی ایزوله شده باشد، شاهد نم و رطوبت و نشتی و آن نخواهید بود. ایزوگام دیوارها و کف هم مانع از لق شدن کاشی ها یا ترک خوردن آنها می شود. در نتیجه امکان خسارت دیدن این بخش ها به میزان چشمگیری کاهش پیدا می کند.

افزایش ارزش ملک

شاید عجیب باشد، اما با اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی، حتی قیمت ساختمان نیز افزایش پیدا می کند. کاشی های کپک زده و حمام هایی که اثرات نشت آب روی آن دیده می شوند، قیمت ملک را کاهش می دهند.

بدون شک هیچ کس دوست ندارد در خانه ای با نم و رطوبت زندگی کند که هرروز ناچار به صرف هزینه ای اضافه برای رفع چنین مشکلاتی داشته باشد. زردی دیوارها و سقف احتمال وجود ترکیدگی در لوله ها را افزایش می دهد و فروش چنین ساختمانی با قیمت مناسب، اصلا کار راحتی نیست.

آموزش نصب ایزوگام سرویس بهداشتی

اگرچه اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی کاری نیست که افراد عادی قادر به انجام دادن آن باشند، اما بد نیست فیلم اجرای این فرایند را تماشا کنید. در این فیلم شما به صورت تصویری و مرحله به مرحله، روند اجرای ایزوگام در سرویس بهداشتی را می بینید و با جزئیات آن آشنا می شوید.

نصاب پس از انجام مراحل زیرسازی کف و جزئیات مربوط به آن، ورق های ایزوگام را باز می کند. سپس با استفاده از حرارت شعله، ایزوگام را به کف می چسباند. پس از چسباندن تمام لایه ها و پوشانده شدن کامل کف، روند اجرای عایق سرویس به پایان رسیده و مراحل دیگر ساخت و ساز اجرا می گردند.

آموزش نصب ايزوگام سرويس بهداشتي

نحوه اجرای ایزوگام حمام با قیمت مناسب

حمام از جمله قسمت هایی از ساختمان است که همواره در معرض رطوبت قرار دارد؛ به همین دلیل اگر اجرای ایزوگام حمام به درستی انجام نگیرد، ممکن است نفوذ آب از بین دیواره های حمام به داخل، موجب پوسیدگی دیوارها شود. به منظور آب بندی حمام با استفاده از ایزوگام، پس از اتمام دیوارکشی و شکل گیری کف، پیش از اجرای کاشی کاری و همچنین نصب سرامیک ها، عایق کاری ایزوگام در حمام انجام می شود. البته باید توجه داشته باشید که بهترین زمان برای نصب ایزوگام حمام، پس از شیب بندی و ایجاد شیب مناسب در کف و طبیعتا بعد از انجام فعالیت های تأسیساتی و برقی است و حتما باید پس از اجرای ایزوگام حمام، روی ایزوگام با سیمان پوشانده شود تا از آسیب دیدن این عایق در حین فعالیت های ساختمانی جلوگیری شود.

کیفیت عایق کاری محیط هایی مانند حمام که به طور دائم در معرض رطوبت قرار دارند، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و حتما باید توسط یک تیم ایزوگام کار حرفه ای با تجربه ی بسیار بالا انجام گیرد تا بتوان از کیفیت نصب ایزوگام در این محل ها اطمینان حاصل کرد. نمایندگی های گام گستر در تهران و کرج، با به کار گیری برترین نصابان ایزوگام در این مناطق، بالاترین کیفیت ایزوگام کاری در حمام و دیگر سطوح را با قیمت مناسب به مشتریان خود عرضه می کنند و با تضمین تمامی خدمات ارائه شده در این زمینه، به دنبال جلب اعتماد و رضایت مشتریان خود هستند. شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.

 

نصب ایزوگام روی ورق گالوانیزه

جهت اجرای ایزوگام روی شیروانی، باید توجه داشته باشید که نصب ایزوگام روی ورق گالوانیزه نیز مانند نصب ایزوگام بر روی سایر فلزات، کار چندارن ساده ای نیست و دلیل این امر نیز این است که به دلیل صاف و صیقلی بودن سطوح فلزات، از جمله ورق گالوانیزه، ایزوگام به آسانی بر روی آن قرار نمی گیرد و در هنگام نصب لیز می خورد و در این شرایط ممکن است، اور لب های ایزوگام به خوبی رعایت نشده و آب بندی سقف به صورت کامل و اصولی انجام نگیرد و در آینده، موجب ایجاد مشکلات و خسارات زیادی گردد. از این رو پیش از اجرای ایزوگام روی ورق گالوانیزه، محل مورد نظر حتما باید سطح سازی شود. به این ترتیب که باید از یک لایه ملات ماسه سیمان در زیر ایزوگام استفاده گردد تا قرار گیری ایزوگام روی شیروانی راحت تر شود. اما از آنجایی که به دلیل صیقلی بودن این سطوح، ملات ماسه سیمان نیز به طور کامل به این سطوح نمی چسبد؛ بنابراین با استفاده کردن از یک روکش توری پی-ال-سی یا توری مرغی بر روی سازه، این مشکل را حل می کنند و سپس آن را با ملات ماسه سیمان پر کرده و روی آن را با ماله صاف می کنند تا جهت نصب ایزوگام آماده شود.

از آنجایی که نصب ایزوگام روی شیروانی و به ویژه نصب ایزوگام روی ورق گالوانیزه کار چندان ساده ای نبوده و مهارت و تجربه ی زیادی نیاز دارد، از این رو توصیه می شود که حتما انجام این کار تخصصی را به یک تیم متخصص با ایزوگام کارهای مجرب، مانند مجموعه ی گام گستر بسپارید تا با اطمینان از حسن انجام کار توسط این گروه حرفه ای و خوش سابقه، از داشتن یک عایق کاری با کیفیت بر روی سطوح شیروانی خود لذت ببرید. شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و یا انجام مشاوره و ثبت سفارش به نمایندگی های این مرکز در نقاط مختلف تهران و کرج مراجعه کرده و یا با همکاران ما در این مجموعه تماس حاصل فرمایید.

مراحل نصب ایزوگام دور لوله فاضلاب

ایزوگام دور لوله فاضلاب برای جلوگیری از اتصال نزدیکی لوله فاضلاب به خاک و آب زیرین، جلوگیری از پخش حرارت داخلی لوله و حفظ دمای بهینه کنترل شده درون لوله استفاده می‌شود. برای نصب ایزوگام دور لوله فاضلاب، مراحل زیر را می‌توانید دنبال کنید:

۱- تمیز کردن سطح: ابتدا باید سطحی که قرار است ایزوگام بر روی آن نصب شود، تمیز شود تا هیچ گونه چربی، گرد و غبار، ذرات معلق و غیره بر روی آن باقی نماند.

۲- انتخاب نوع ایزوگام: باید نوع مناسبی از ایزوگام برای نصب دور لوله فاضلاب انتخاب شود، بهتر است از ایزوگام‌های مقاوم در برابر آب و رطوبت استفاده کنید.

۳- اندازه‌گیری و برش ایزوگام: برای نصب ایزوگام دور لوله فاضلاب، باید ابتدا اندازه یا قطر لوله را اندازه‌گیری کرده و سپس ایزوگام را به اندازه مناسب برش دهید.

۴- قرار دادن ایزوگام: پس از برش ایزوگام، آن را به طور محکم به دور لوله فاضلاب بچسبانید. به دقت برای جلوگیری از ایجاد هرگونه خال و شکستگی روی ایزوگام کار کنید.

۵- چسباندن ایزوگام: بعد از چسباندن ایزوگام به دور لوله، باید با استفاده از چسب مناسب آن را به سطح لوله چسباند.

۶- تثبیت ایزوگام: در نهایت، باید ایزوگام را به دور لوله و سطح زیرین آن تثبیت کنید تا به خوبی چسبیده و از هرگونه نفوذ آب به داخل لوله و خاک جلوگیری شود.

ایزوگام کردن سرویس بهداشتی چه  مزایا و معایبی دارد؟

برای عایق بندی ایزوگام، می توان از پوشش های مختلفی استفاده کرد. اما به دلایل مختلف، می توان گفت که ایزوگام بهترین عایق برای دستشویی و حمام محسوب می شود. اولین مزیت اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی، قیمت پایین آن در مقایسه با دیگر عایق های رطوبتی است. از طرفی، کارایی ایزوگام نسبت به قیرگونی بیشتر است و به همین دلیل کاربران نتیجه بهتری از آن دریافت می کنند.

اما در کنار تمام این مزایا، ایزوگام کردن سرویس بهداشتی معایب و مشکلاتی هم دارد که نباید از آنها غافل شد. عدم چسبندگی کاشی و سرامیک به ایزوگام، مسئله ای است که باید پیش از نصب این عایق در دستشویی یا حمام به آن توجه داشته باشید. شل شدن کاشی‌های دیوار پس از چند روز از اجرای آن‌ها روی ایزوگام هم مشکلی است که افراد زیادی از بروز آن شکایت دارند.

3.6/5 - (8 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *