جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی

خرابی ایزوگام مسئله ای است که دیر یا زود اتفاق می افتد؛ گاه بر اثر عواملی همچون تغییرات شدید دما و بارش های فراوان و … و گاه به دلیل گذشت زمان و فرسودگی این عایق. در این شرایط معمولا لایه ها آسیب می بینند و دیگر قادر به جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل سطح نیستند. اینجاست که زمان تعمیر ایزوگام فرا می رسد و بهترین راه برای این کار هم چسباندن ایزوگام روی ایزوگام قبلی است.

یعنی باید لایه های قبلی کنده شوند و پس از زیرسازی استاندارد، لایه های جدید مجددا نصب شوند. همکاران ما در شرکت گام گستر نصب ایزوگام در تمام مناطق تهران را در کنار تعمیرات ایزوگام، به بهترین شکل انجام می دهند تا عایق بندی به شکل درست انجام شود و بتوان از عملکرد درست و بی نقص آن اطمینان کامل داشت. در ادامه نکات جامعی را در خصوص روند نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی و نحوه انجام این کار بررسی می کنیم.

نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی

 نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی چگونه انجام می شود؟

چسباندن ایزوگام جدید روی لایه های آسیب دیده و فرسوده باید با دقت انجام شود. لازم است که مراحلی به صورت کامل و صحیح اجرا شوند تا ایزوگام جدید، به درستی عمل کند. در مجموع روند نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، طی مراحل زیر انجام می شود:

۱- تمیز کردن گرد و خاک ایزوگام قدیمی

ایزوگام در معرض هوای آزاد قرار دارد و گرد و خاک زیادی روی لایه های آن انباشته می شود. زمانی که نصاب می خواهد لایه های جدید این عایق را نصب کند، باید حتما گرد و خاک ایزوگام قدیمی را به خوبی تمیز کند. چون این آلودگی مانع از چسبیده شدن لایه های جدید می شود. معمولا لایه های قدیمی را با آب و جارو به خوبی شسته و تمیز می کنند تا گرد و خاک از سطح ها و روزنه ها زدوده شود. در کل هر نوع موادی که مانع از تماس مستقیم ایزوگام جدید بر روی ایزوگام قدیمی می شود باید کاملا برداشته شود.

۲- بررسی و جداسازی لایه های فرسوده

دومین گام برای نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، پیدا کردن لایه هایی است که دیگر به هیچ عنوان قابل استفاده نیستند. عمر مفید ایزوگام ها تقریبا ۱۰ سال است و پس از آن نیاز به بازسازی دارند. برخی از لایه ها را می توان به عنوان زیرساز جدید استفاده کرد. اما لایه های فرسوده قابل استفاده نبوده و باید شناسایی و جدا شوند.

۳- پر کردن فرو رفتگی و ترک ها

در این مرحله نصاب هرگونه فرورفتگی و ترک موجود در سطح را شناسایی کرده و پر می کند. معمولا برای پر کردن این بخش ها از قیر استفاده می شود.

چسباندن ایزوگام روی ایزوگام قبلی

۴- نصب مجدد ایزوگام

در ادامه روند چسباندن ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، باید لایه های جدید روی لایه های قبلی و سطح قیرپاشی شده نصب شود. البته ممکن است لایه های قبلی هم قابل چسباندن مجدد باشند.

۵- بررسی برآمدگی ها

پس از نصب لایه های جدید ایزوگام، تیم نصب ایزوگام شرکت بام گستر بررسی می کنند که برآمدگی در سطح اجرا شده وجود نداشته باشد. اگر ایزوگام قبلی به درستی نصب نشده باشد، احتمال وجود چنین برآمدگی هایی بسیار زیاد است.

۶- برش باد کردگی ها با کاتر

اگر نصاب متوجه وجود برآمدگی یا بادکردگی در سطح ایزوگام شود، آنها را با کاتر از این می برد. برآمدگی ها باید به صورت ضربدری برش داده شوند و سپس با نفوذ حرارت زیاد، لایه هایی که باز شده اند دوباره چسبانده شوند.

نحوه چسباندن ایزوگام روی ایزوگام قدیمی چگونه است؟

در مورد نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی باید توجه شود که پیش از چسباندن ایزوگام روی ایزوگام قبلی، حتما باید قسمت های طبله شده و باد کرده، با کاتر جدا شوند و علاوه بر این، روی ایزوگام قبلی کاملا باید قیرپاشی شود. نصب ایزوگام روی ایزوگام قدیمی، در مجموعه ی گام گستر با استفاده از تجربه ی ایزوگام کاران متخصص این مرکز، به صورت تضمینی و به بهترین شکل ممکن انجام می گیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان این شرکت تماس بگیرید.

4.2/5 - (11 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *