جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

ایزوگام پودری

ایزوگام پودری یکی از انواع ایزوگام های مورد استفاده جهت ایزولاسیون سطوح مختلف است که جهت استفاده به منظور برخی از کاربردهای خاص تولید و عرضه می گردد. ایزوگام های متداول که معمولا در صنعت عایق کاری مورد استفاده قرار می گیرند، عمدتا با یک لایه فویل پوشانده می‌ شوند که پس از نصب روی پشت‌ بام، علاوه بر حفاظت از لایه‌ های زیرین ایزوگام در برابر نور خورشید، در فصل تابستان نیز با انعکاس گرمای خورشید، موجب می شوند، گرمای کمتری به ساختمان جذب شود.

 اما در ایزوگام پودری، از سنگ های معدنی و پودرهای خاص به عنوان پوشش استفاده می گردد که این پوشش، علاوه بر این که ۸۵ درصد از نور خورشید را منعکس می کند، زیبایی خاصی نیز دارد و با ایجاد صحنه های زیبا، به محل هایی که در معرض دید قرار دارند، جلوه ی چشم نوازی می بخشد. علاوه بر این امکان رفت و آمد مستقیم بر روی این ایزوگام ها وجود دارد. به طور کلی این نوع ایزوگام در مقایسه با ایزوگام های دیگر، دارای مزایایی است که در ادامه ی مطلب به آن ها خواهیم پرداخت.

ایزوگام پودری

مزایای استفاده از ایزوگام پودری

همانطور که گفته شد، ایزوگام پودری از جمله انواع خاص ایزوگام است که جهت استفاده در شرایط خاص تولید می شود و علاوه بر استفاده در در بازار ایزوگام داخلی، به کشورهای دیگر نیز صادر می شود. استفاده از این نوع ایزوگام، مزایایی دارد که در این قسمت به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • این نوع ایزوگام چسبندگی و پیوند پذیری خوبی داشته و درزبندی یکنواختی را ایجاد می کند.
  • این ایزوگام در برابر پانچ استاتیکی و ضربه ها، مقاوت بالایی دارد.
  • ایزوگام های پودری در برابر پارگی و فشار هیدرواستاتیک نیز دارای دوام و استحکام بالایی می باشند.
  • استفاده از این ایزوگام از لحاظ اقتصادی بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.
  • ایزوگام پودری در برابر سرما و گرما مقاوم است.
  • این نوع ایزوگام، نسبت به انواع دیگر ایزوگام، دارای مراحل نصب آسان تری است.
  • نصب و استفاده از این ایزوگام، موجب آلودگی محیط زیست نمی شود.
  • این نوع ایزوگام وزن سبکی دارد و بار اضافی برای سازه ایجاد نمی کند.

ایزوگام پودری چه کاربردهایی دارد؟

از ایزوگام پودری عمدتا در محل هایی که در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار ندارند، استفاده می شود. بنابراین برای استفاده در زیر کار نیز مناسب می باشد. از جمله در کف حمام، کف سرویس بهداشتی یا ساختمان ها، سقف دیوارها و یا محل هایی که بیشتر در معرض رطوبت هستند؛ مانند استخرهای شنا، لوله های مورد استفاده برای نفت و گاز، اتاق های سرد و غیره. از طرف دیگر این نوع عایق به دلیل مقاومت بالا و همچنین ضد آب بودن، استفاده از ایزوگام های پودری دو لایه به منظور استفاده در عایق کاری پل ها، سدها، تأسیسات صنعتی و … بهترین گزینه محسوب می شود.

شما عزیزان ساکن در مناطق مختلف تهران و کرج، در صورت تمایل به خرید ایزوگام های پودری درجه یک با مناسب ترین قیمت و به قیمت درب کارخانه و یا نصب ایزوگام پودری بر روی سطوح مختلف و دریافت انواع خدمات مربوط به این نوع ایزوگام به صورت تخصصی و تضمین شده، می توانید به صورت حضوری به آدرس نزدیک ترین نمایندگی های گام گستر در محل سکونت خود مراجعه فرمایید و یا به راحتی از طریق تماس تلفنی و یا مراجعه به سایت این شرکت، از خدمات غیر حضوری این مرکز جهت ایزوگام در تهران و کرج بهره مند شوید.

ایزوگام پودری و ایزوگام فویل دار چه تفاوتی دارند؟

همانطور که می دانید، ایزوگام فویل دار در کارخانه های تولید کننده، با فویل آلومینیومی پرس می شود. البته هر چند که این پوشش بر روی کیفیت ایزوگام تأثیری ندارد، اما دارای مزایایی است. از جمله این که با انعکاس نور خورشید در مکان هایی مانند پشت بام که در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار دارند، موجب جلوگیری از پوسیدگی زود هنگام ایزوگام شده و از گرم شدن ساختمان در فصل تابستان نیز جلوگیری می کند.

در مقابل، در ایزوگام پودری از فویل آلومینیومی استفاده نمی شود، بلکه از یک لایه پلاستیک یا پودر تالک به عنوان پوشش استفاده می شود که این روکش در حدود ۸۵ درصد از نور خورشید را منعکس کرده و علاوه بر آن، جلوه ی بسیار زیبا و چشم نوازی نیز دارد. یکی دیگر از ویژگی های ایزوگام های پودری، این است که دارای یک پوشش عایق اضافی است که در لایه ی زیرین آن وجود دارد و از ورود آب به ایزوگام جلوگیری می کند.

علاوه بر موارد ذکر شده ایزوگام فویل دار نسبت به فشار و رفت و آمد تحمل کمتری دارد و در نتیجه در برخی از محل‌ ها قابل استفاده نیست، در صورتی که ایزوگام پودری به تنهایی و بدون نیاز به پوشش اضافی می‌تواند برای عایق‌کاری سطوح در معرض رفت و آمد و در معرض دید استفاده گردد. از لحاظ کیفیت نیز می توان گفت که کیفیت ایزوگام های پودری و فویل دار تفاوتی با یکدیگر ندارند، اما به دلیل این که ایزوگام های پودری دارای ضخامت کمتری هستند، استفاده از این نوع ایزوگام ها بیشتر در مناطقی با رطوبت کمتر رایج تر است


امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *