جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

ایزوگام سنگریزه ای چیست و چه کاربردی دارد؟

ایزوگام سنگریزه ای چیست؟ این نوع ایزوگام در کجا کاربرد دارد؟ آیا ایزوگام سنگریزه ای با ایزوگام های عادی تفاوت دارد؟ این نوع عایق که با عنوان ایزوگام ماسه ای یا شنی هم شناخته می شود، برای سطوح خاصی کاربرد دارد. نصب این عایق رطوبتی به شکل متفاوت انجام می شود و مزایا و معایبی دارد که در ادامه به بررسی کامل آنها می پردازیم. ضمن این که در صورت تمایل به خرید یا نصب و یا تعمیر ایزوگام سنگریزه ای می توانید با شعب مختلف نمایندگی ایزوگام در شرکت گام گستر تماس بگیرید.

ایزوگام سنگریزه ای

ایزوگام سنگریزه ای چیست و چه انواعی دارد؟

پیش از هرچیز باید بدانید که ایزوگام سنگریزه ای یک نوع عایق رطوبتی است. این عایق هم مثل ایزوگام معمولی، بیشتر در پشت بام، استخر و … مورد استفاده قرار می گیرد. لایه بیرونی این مدل از سنگ ریزه ساخته شده و خبری از لایه های آلومینیوم در آن نیست.

تفاوت مدل های مختلف ایزوگام سنگریزه ای بیشتر در رنگ آنهاست. این نوع عایق معمولا در سطوح بیرونی نصب می شود و به همین دلیل در رنگ های متنوعی همچون قرمز، سفید، سبز، طوسی و … تولید و پخش شده است. پلی ‌استر (الیاف سوزنی بافته نشده) تیشو یا پشم‌ شیشه، قیر، سنگریزه و مواد افزودنی، متریال تشکیل دهنده ساختار ایزوگام سنگ ریزه ای را تشکیل می دهند.

ایزوگام های سنگ ریزه ای چه ویژگی هایی دارند؟

مهم ترین ویژگی ایزوگام سنگریزه ای، مقاومت بالای آن در مقابل عوامل مخرب بیرونی (نور آفتاب و … ) است. قدرت عایق کنندگی این نوع ایزوگام بالاست و بیشتر جنبه تزئینی دارد. به ویژه در روف گاردن‌ها می توان از ایزوگام های سنگریزه ای استفاده کرد تا ضمن افزایش دوام و نفوذناپذیری، زیبایی کار نیز حفظ شود.

مزایا و معایب ایزوگام سنگ ریزه ای

زیبایی ظاهری، مهم ترین مزیت ایزوگام سنگریزه ای است. همچنین مقاومت و استحکام این نوع ایزوگام به مراتب بیشتر از ایزوگام های معمولی است؛ چون در آن از سنگ ریزه و شن استفاده شده است. مزیت دیگر این که سنگریزه‌ها پرتو‌های فرابنفش خورشید را جذب می‌کنند؛ در نتیجه آسیب کمتری به لایه‌های زیرین ایزوگام وارد می‌شود تا عمر لایه ها افزایش پیدا کند.

اما باید جذب گرما توسط سنگریزه‌‌ها را به عنوان یکی از مهم ترین معایب ایزوگام سنگریزه ای مد نظر داشت. این ویژگی به خصوص در تابستان بیشتر خودنمایی کرده و آزار دهنده تر می شود. وزن زیاد این ایزوگام هم ایراد دیگری است که ممکن است تصمیم شما برای خرید ایزوگام سنگریزه ای را تحت تاثیر قرار دهد.

نصب ایزوگام سنگریزه ای چگونه است؟

ایزوگام سنگریزه ای هم درست مثل ایزوگام های معمولی، به صورتی رولی تهیه و توزیع می شود. بنابراین فرایند نصب ایزوگام سنگ ریزه ای تا حد زیادی مشابه با مدل های معمولی است. روند کار به این ترتیب است که اول، سطح زیرین عایق ها به خوبی زیرسازی شده و سیمان کاری می گردد. سپس قیر با شعله حرارت داده شده و ورق های ایزوگام به سطح چسبانده می شوند. پس از اجرای لایه ها، سطح رویی آنها نیز حرارت داده می شود و در نهایت، ایزوگام در سطح مورد نظر ثبت می گردد.

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *